McWrap! Maak hem nu zelf

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 22-01-2015
  • McWrap! Maak hem nu zelf

    McWrap! Maak hem nu zelf

    McWrap! Maak hem nu zelf

Wanneer we naar McDonalds gaan, bestelt mijn man meestal de McWrap. Ik had hem zelf eigenlijk nog nooit gegeten, dus het was een beetje een gok, maar ik heb hem gisteren proberen na te maken en hij scheen heel goed in de buurt te komen. Hoewel het natuurlijk niet de "echte" McWrap is, vonden wij hem allebei (en de kinderen zaten ook te smullen!) echt overheerlijk! 

Deel dit recept

Ingrediënten
- 4 wraps
- 4 kip(krokant)schnitzels
- tomaat
- ijsbergsla
- rucola
- 4 plakken cheddarkaas
- peper en zout
- mosterdsaus (nieuw van Calvé in een fles..dus NIET gewone mosterd, dat is te scherp)

Mocht je de honing/moster-saus zelf willen maken, dan kun je de mosterdsaus vervangen door een saus gemaakt van: 3 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels citroensap, 1 eetlepel honing en een theelepel grove mosterd. 
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 2238,08 kcal
Koolhydraten 140,40 g
Eiwitten 140,84 g
Vetten 118,56 g
Benodigdheden
Magnetron of koekenpan (om de wraps warm te maken)
Koekenpan om de kip in te bakken
Mes
Lepel

Bereidingswijze

Bak de kipschnitzels met een klein klontje boter in een koekenpan aan iedere kant 5 minuutjes en strooi er een beetje peper en zout overheen. Maak ondertussen de wraps warm door ze 1 voor 1 op een bord een half minuutje in de magnetron te doen op 600 Watt OF door ze 1 voor 1 even in een droge koekenpan op te warmen. 5 minuten voordat de kip klaar is (dus als je aan de ene kant 5 minuten gebakken hebt en hem omgedraaid hebt) leg je de plakken cheddarkaas op de kip zodat ze wat smelten. Als de wraps warm zijn de mosterdsaus erover smeren (ongeveer 2 eetlepels), een handje ijsbergsla en een handje rucola in een streep in het midden van de wrap leggen, daarover 2 schijfjes tomaat en dan de in repen van ca. 1 centimeter gesneden kip erover en dichtrollen maar!  Eet smakelijk! 

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten