Duitse aardappelsalade

  • Duits, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-01-2015
  • Duitse aardappelsalade

    Duitse aardappelsalade

    Duitse aardappelsalade

Duitse aardappelsalade, lekker als bijgerecht!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el bieslook
8 middelgrote aardappelen
2 kruiden bouillonblokjes
1 kleine ui
1 dl witte wijnazijn
1 el suiker
peper en zout naar smaak
2 el mayonaise
1 el yoghurt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snij ze in plakjes van ongeveer 1/2 centimeter. Zet ze op met kruiden bouillon tot ze gaar zijn. Pel en snipper de ui. Maak een dressing van mayonaise, wijnazijn, yoghurt, ui en suiker. Meng de aardappels en voeg de kruiden toe. Lekker als de aardappels nog warm zijn, dan trekken de smaken goed in.

Serveertip

Serveer met spekjes voor een extra bite

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten