1. Home
  2. Recepten
  3. Duitse keuken
  4. Bonbons

Bonbons

Door: kerst_pasen_pinkster

  • Duits,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 09-06-1999

Ingrediënten


75 ml rum (40 0/0), 100 gr geraspte sinaasappelschil, 400 gr marsepein, 175 gr poedersuiker, 50 gr Nougatine(Baukje), 300 gr melkchocolade en 50 gr Nougatine ter versiering



Van rum en marsepein. Om cadeau te geven met kerst

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rum en sinaasappelschil mengen, 1 uur laten staan. Marsepein en poedersuiker mengen(doorkneden), rummengsel en 50 gr nougatine toevoegen, doorkneden. Koud zetten. Chocolade in heet waterbad smelten. Rummengsel op bakpapier uitrollen 1 cm dik,en er vierkantjes van 3 x 3 cm uitsnijden . Elk stuk in de chocola dopen en met nougatine versieren, en op laten stijven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top