Warme Geitenkaassalade

  • Frans, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-06-1999

zomerse maaltijd salade

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 plakken chevre van ca 1.5 cm
bloem
boter
geschaafde amandelen
honing geklutst ei
gemengde sla
verse basilicum
trostomaten 3
rode ui/bieslook
citroen
pijnboompitten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
anti aanbak-koekepan

Voorbereiding

zie berieding

Bereidingswijze

wentel de stukken chevre door geklutst ei, amandelschaafsel en een beetje bloem. Bak op een zacht vuurtje met een beetje boter de geitenkaas aan beide kantaen tot ze knapperig zijn. Haal de chevre eruit en schenk een t.lepel honing op beide kaasjes.
Leg op twee borden een mengsen van sla, pijnboom, tomaat, bieslook en verse basilicum. Beetje zout en peper, citroen en evt. olijfolie. Leg de geitenkaas op de sla en smullen maar!!!

Serveertip

serveer met een glaasje droge rose en boerenlandbrood, met echte boter!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten