Tonijn Carpaccio Met Truffel Mayonaise

  • Internationaal, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Tonijn Carpaccio Met Truffel Mayonaise

    Tonijn Carpaccio Met Truffel Mayonaise

    Tonijn Carpaccio Met Truffel Mayonaise

Een bladerdeegrondje met mierikswortelsaus, tonijn en truffelmayonaise.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
2 plakjes diepvries bladerdeeg, ontdooid
2 eetlepels crème fraiche
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels yoghurt
1 theelepel gemalen mierikswortel
8 plakjes tonijn carpaccio
1 eetlepel truffel mayonaise
Tuinkers / bieslook
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 406,75 kcal
Koolhydraten 15,31 g
Eiwitten 3,73 g
Vetten 35,99 g

Bereidingswijze

Rol het bladerdeeg uit en prik het in met een vork.
 Druk met een glas of een serveerring een rondje uit het deeg. Bak het bladerdeeg rondje in de oven op 200 graden in ongeveer 15 minuten goudbruin.Meng crème fraiche, mayonaise, yoghurt en mierikswortel tot een smakelijk mengsel.
Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.Smeer het crème mengsel op de deegrondjes, beleg met tonijn carpaccio en slinger hier wat truffelmayonaise over en beleg met wat bieslooksprietjes of tuinkers.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

shell_seeker avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten