Tonijn Carpaccio Met Truffel Mayonaise
- Internationaal, Voorgerecht
- 20-30 min.
Een bladerdeegrondje met mierikswortelsaus, tonijn en truffelmayonaise.
Ingrediënten 2 recipe.people
2 plakjes diepvries bladerdeeg, ontdooid2 eetlepels crème fraiche
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels yoghurt
1 theelepel gemalen mierikswortel
8 plakjes tonijn carpaccio
1 eetlepel truffel mayonaise
Tuinkers / bieslook
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 406,75 kcal |
Koolhydraten | 15,31 g |
Eiwitten | 3,73 g |
Vetten | 35,99 g |
Bereidingswijze
Rol het bladerdeeg uit en prik het in met een vork.
Druk met een glas of een serveerring een rondje uit het deeg. Bak het bladerdeeg rondje in de oven op 200 graden in ongeveer 15 minuten goudbruin.Meng crème fraiche, mayonaise, yoghurt en mierikswortel tot een smakelijk mengsel.
Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.Smeer het crème mengsel op de deegrondjes, beleg met tonijn carpaccio en slinger hier wat truffelmayonaise over en beleg met wat bieslooksprietjes of tuinkers.