Mini pizza strudel met vegetarische vulling

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Mini pizza strudel met vegetarische vulling

    Mini pizza strudel met vegetarische vulling

    Mini pizza strudel met vegetarische vulling

Mini strudel met vegetarische vulling

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
250 g rode en gele ingelegde paprika
100 g ingelegde balsamicosjalotten
175 g Feta
75 g olijven, zwart, zonder pit
1 tl tijm
Een beetje meel en kerrie om mee te bestuiven
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bereiding:
Voorbereidingstijd: ca. 20 Min.
Baktijd:
Boven-/Onderverwarming: 220° C, 15 - 20 Min.
Heteluchtoven: 210° C

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220°C 
2. Haal het pizzadeeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het opgerolde bakpapier uit en snijd het in even grote rechthoeken.
3. Smeer de tomatensaus op het deeg. Verkruimel de feta en verdeel de kruimels op de deegrechthoeken. Verdeel het groentemengsel en de olijven erop en strooi de tijm eroverheen.
4. Rol de rechthoeken op tot kleine strudels en bestuif deze met een beetje meel en kerrie.
5. Bak de strudels in ca. 15 – 20 min in de voorverwarmde oven.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

tantefanny avatar

Doorsturen

Home Recepten