1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. viscurry

viscurry

Door: magnetron_recepten

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-06-1999

Ingrediënten 2 personen


400 gr kabeljauwfilet
1 eetlepel citroensap
2 uien
100 gr crhme fraiche
2 eidooiers
zout, peper, kerriepoeder
1 grote banaan
100 gr diepvries doperwtjes
peterselie



Een bijdrage van Astrid Veltman

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de vis onder de koude kraan, dep hem met keukenpapier droog en besprenkel met citroensap. Snijd de uien in ringen en verwarm ze samen met de kabeljauw in een ingevette glazen schaal afgedekt 4 minuten op 50% (300 Watt). Roer de crhme fraiche met de eidooiers los en breng op smaak met zout, peper en kerriepoeder. Snijd De banaan in plakjes. Verdeel de banaan, de doperwtjes en de saus over de vis en laat de viscurry op 50% en afgedekt in 5 minuten gaar worden. Bestrooi de visschotel voor het serveren met gehakte peterselie.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magnetron_recepten
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top