Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. zalmforel met gorgonzola

zalmforel met gorgonzola

Door: magnetron_recepten

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-06-1999

Ingrediënten 2 personen


4 stengels bleekselderij
150 gr sugar snaps of peultjes
200 gr prei
2 zalmforelfilets
1 eetlepel mosterd
peper, zout
30 gr boter
150 gr gorgonzola
2 eetlepels fijngesneden peterselie



Een bijdrage van Astrid Veltman

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de bleekselderij in plakjes, haal de sugar snaps af en snijd de prei in ringen. Wrijf de zalmforelfilets in met de mosterd en bestrooi ze met peper en zout. Smelt de boter onafgedekt in 1 minuut op 700 Watt. Leg de zalmforelfilets in de schaal en schik de groenten eromheen. Bestrooi de groenten met wat peper en zout. Laat de zalmforelfilets en de groenten afgedekt in 12 minuten op 400 Watt gaar worden. Verdeel 2 minuten voor het einde van de bereidingstijd de verkruimelde gorgonzola over de vis. Bestrooi het geheel met peterselie.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magnetron_recepten
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top