1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pizza
  5. Pizza bodem

Pizza bodem

  • Italiaans, Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-01-2015

Ingrediënten 1 personen


Pitabroodjes



Snelle manier om dunne knapperige pizzabodems te maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de pitabroodjes - met beetje water natgemaakt - 2 minuten in een voorverwarmde oven van 250 gr.
Hierdoor zijn ze gemakkelijker door te snijden.

Snij de broodjes in de lengte helemaal door. Je hebt per broodje twee heel dunne pizzabodems.

Natuurlijk is zelfgemaakte tomatensaus het lekkerst maar een sausje van Grand'Italia is een goed alternatief voor de snelle bereiders.
Dan nog bijv. kaas, salami, oregano, olijfje en strooikaas of wat jij zelf lekker vind.

Daarna nog 5 tot 7 minuten in de oven en klaar is je heerlijke pizza met knapperige dunne bodem

Serveertip

Gewoon lekker experimenteren met groenten, worstsoorten, kaasjes,kruiden ed.

Bron

Tip van een vriend



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magnum51


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magnum51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top