Hapje van rauwe ham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Hapje van rauwe ham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.

    Hapje van rauwe ham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.

    Hapje van rauwe ham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.

Eenvoudig te maken maar lekker borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

4 plakjes rauwe ham
roomkaas met kruiden
enkele blaadjes rucola
pijnboompitten

Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 103,06 kcal
Koolhydraten 1,01 g
Eiwitten 9,70 g
Vetten 6,63 g

Bereidingswijze

Pijnboompitten en in een droge koekepan roosteren.Een plakje rauwe ham in de lengte door tweeen snijden besmeren met roomkaas een paar blaadjes rucola er op leggen en wat pijnboompitten erover verdelen en oprollen. Zo verder.

Bron

Internet

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kb14 avatar
kb14

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten