1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Vega parmazaanse kaas

Vega parmazaanse kaas

  • Vegetarisch,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-12-2014

Ingrediënten 2 personen


Blanke amandelen
Cashewnoten ongezouten
Puntje Celtic zout
Gistvlokken


Verder heb je nodig


Keukenmachine

Vega parmazaanse kaas
Vega parmazaanse kaas

Als je net als ik van kaas houdt, maar ook eens iets anders wilt proberen, is dit een heerlijk alternatief.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe gelijke delen noten in de machine, Draai de noten fijn. Doe nu de vlokken en het zout erbij.
Wil je een kaasachtige smaak, neem dan wat meer vlokken en minder zout.
Blijf spaarzaam met het zout.

Knoflookpoeder  is ook nog een extra optie.
Doe de notenkaas in een schone pot met deksel. Dan blijf de notenkaas lange tijd goed.

Bron

Pinterest



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annieov


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annieov
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top