1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Bimi
  5. Gevulde zoete puntpaprika met Bimi

Gevulde zoete puntpaprika met Bimi

  • Europees, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-12-2014

Ingrediënten 4 personen


Voor 4 personen:

- 2 zoete puntpaprika's
- 1 pakje bimi (bij AH verkrijgbaar, oosterse broccoli)
- Bekertje creme fraiche
- Beetje geraspte kaas
- Peper en (himalaya) zout
- Italiaanse kruiden (of oregano, wat je hebt)
- Olijfolie
 


Verder heb je nodig


Ovengerecht
Kookpan
Overschaal


Gevulde zoete puntpaprika met Bimi
Gevulde zoete puntpaprika met Bimi

Heerlijk gerechtje voor erbij en het ziet er heel leuk uit

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

* Verwarm de oven op 200 C*

1. Snij de puntpaprika's zo door midden dat er een 'bootje' ontstaat, dus met de bolste kant onder.
2. Breng water aan de kook en laat de puntpaprika's even 5 minuten koken (draai halverwege om als ze uitsteken)
3. Laat de bimi's even mee koken
4. Puntpaprika's en bimi's even uitlekken
5. Olie in de ovenschaal en let de puntpaprika's erin
6. Verdeel de bimi's in de puntpaprika's
7. Leg met een theelepel een paar dotjes creme fraiche tussen de bimi's
8. Bestooi met zout en peper en eventueel wat kruiden naar keuze
9. Sprenkel nog wat olijfolie over het gerecht
10. Geraspte kaas erover en hup de oven in!

*Laat dit ongeveer 20 minuten in de oven garen*

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Flora151


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Flora151
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top