1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Pastasalade
  5. Pastasalade

Pastasalade

Door: felicia

  • Multi-cultureel, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-06-1999

Ingrediënten


Beetgaar gekookte pasta (vlindertjes vind ik de lekkerste), in reepjes gesneden ijsbergsla, 1 gesnipperde ui, 1 teentje knoflook, 3 tomaten in schijfjes, 3 eieren in stukjes, zwarte of groene olijven naar eigen keus, tonijn/zalm/paling/ham/kaas naar keuze en eigen smaak, mayonaise, ketchup,



Heerlijke salade om even snel te maken als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de picknick of barbecue

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de ingredienten met elkaar terwijl de pasta nog warm is en eet terwijl de salade lauw is of koud.

Serveertip

Serveer de salade in een gekoelde diepe kom of op een bord waarop enkele blaadjes sla zijn gelegd en garneer de salade met een stukje van de gebruikte vis/vleessoort.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van felicia
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top