1. Home
  2. Recepten
  3. Pecan — pie

Pecan — pie

  •  ,
  • Geplaatst op 28-11-2014

Ingrediënten 6 personen


250 gr patentbloem
100 gr poedersuiker
1/2 tl zout
280 gr pecan noten
150 gr keukenstroop
75 gr lichte basterd suiker
75 ml slagroom-



Pecan — pie
Pecan — pie

Lekker toetje of als nagerecht van het kerst-diner

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


    Verwarm de oven voor op 180 ºC. Mix de bloem, poedersuiker, boter en het zout in de keukenmachine tot een kruimelig deeg. Kneed dit met de hand verder tot een bal. Vet de bakblik in en bekleed met het deeg. Zet ca. 20 min. in de oven. Doe de noten in het ovenschaaltje en bak ca. 10 min. in de oven.
    Verhit ondertussen de stroop, basterdsuiker en slagroom in een steelpan. Breng aan de kook en laat 6 min. op laag vuur koken. Neem het bakblik uit de oven en verdeel de noten over de taartbodem. Schenk de karamelsaus erover en bak nog ca. 20 min. in de oven. Laat voor serveren helemaal afkoe €" len.

     

Bron

Allerhande



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van PimD1988


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van PimD1988
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top