amuse les deux spheres
- Internationaal,
- 10-20 min.
- Geplaatst op 08-06-1999
Amuse van eendenborst met perzik en een sinaasappelsausje
Voorbereiding
Verkruimel het brood. Maal de eendenborst fijn in de keukenmachine.
Hak de helft van de kervel fijn, gebruik de rest als garnering.
Bereidingswijze
Meng de eendenborst met het broodkruim, 1 ei, zout, peper en fijngehakte kervel. Rol er 4 ballen van.
Braad het gehakt gaar, halveer de ballen.
Snij de perzik in 16 schijfjes.
Maak een sausje van sour cream, jus d'orange en Ponche Caballero. Kook dit in tot yoghurt dikte.
Serveertip
Serveer het eendenborstgehakt warm tussen twee met de binnenkant tegen elkaar gelegde schijfjes perzik en giet er een thelepel van de saus over. Garneer met wat kervel.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties