amuse les deux spheres

  • Internationaal,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-06-1999

Amuse van eendenborst met perzik en een sinaasappelsausje

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
150 gr eendenborst
3 sneden wit brood
1 ei
zout, peper
1 perzik
0,5 dl jus d'orange
0,5 dl Ponche Caballero
1 dl sour cream
kervel
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verkruimel het brood. Maal de eendenborst fijn in de keukenmachine.
Hak de helft van de kervel fijn, gebruik de rest als garnering.

Bereidingswijze

Meng de eendenborst met het broodkruim, 1 ei, zout, peper en fijngehakte kervel. Rol er 4 ballen van.
Braad het gehakt gaar, halveer de ballen.
Snij de perzik in 16 schijfjes.
Maak een sausje van sour cream, jus d'orange en Ponche Caballero. Kook dit in tot yoghurt dikte.

Serveertip

Serveer het eendenborstgehakt warm tussen twee met de binnenkant tegen elkaar gelegde schijfjes perzik en giet er een thelepel van de saus over. Garneer met wat kervel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten