1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Runderroulades met appelcreme

Runderroulades met appelcreme

  • , Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 21-11-2014

Ingrediënten 4 personen


4 runderroulades
8 - 10 eetl. sojasaus
2 theel. korrelige mosterd
grof gemalen peper
1 zoetzure appel (bijv. goudrenet, cox oranje)
100 g kwark
1 theel. maïzena
1 eetl. zonnebloempitten
2 eetl. spijsolie
een paar tijmblaadjes



Runderroulades met appelcreme
Runderroulades met appelcreme

Goed om te weten: per portie: 1920 kJ / 458 kcal

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Droog de roulades  en leg ze naast elkaar. Meng vier eetlepels sojasaus met mosterd, bestrijk daarmee de roulades en met peper kruiden. Schil en rasp de appel fijn, meng het met kwark, zetmeel en zonnebloempitten, breng het op smaak met een eetlepel sojasaus en peper en bestrijk daarmee de roulades daarmee. Rol de roulades op, zet de openingen met rouladepennen of keukengaren vast en braadde roulades in verhitte olie. Voeg 300 ml water toe, breng het aan de kook brengen en stoof het ca. 80 - 90 minuten.Saus naar wens binden met zetmeel, op smaak brengen met peper, sojasaus en tijm, met de roulades en desgewenst met goudbruin gebraden schepnoedels serveren.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top