1. Home
  2. Recepten
  3. Vis keuken
  4. Forel Romana van de BBQ

Forel Romana van de BBQ

  • Vis,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-11-2014

Ingrediënten 2 personen


2 forellen 
150 g bacon, in dunne plakjes gesneden
12 verse salieblaadjes
4 zongedroogde tomaten
1 citroen, in plakjes
1 pot pesto
zout en peper



Forel Romana van de BBQ
Forel Romana van de BBQ
Forel Romana van de BBQ
Forel Romana van de BBQ

Heerlijk visje, simpel te bereiden op de BBQ!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

 Spoel de forellen schoon en verwijder eventueel nog de schubben.
Snij de buitenste huid van de forel licht in en besmeer de vis van binnen en buiten met de pesto. Als de pesto te mild is, kan je de forel nog bestrooien met zout en peper worden.
Vul de buik van de forel met de zongedroogde tomaatjes en de plakjes citroen.
Omwikkel de forel met de bacon en leg de vis in een visklem.
Leg de forellen voorzichtig op de grill en grill  voor ongeveer 15-20 minuten op200°C. Draai de vis om halverwege de tijd.  
 

Bron

Fire & Food



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gterhaar


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gterhaar
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top