1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Zalm
  5. Gevulde witlofblaadjes met Zalm

Gevulde witlofblaadjes met Zalm

  • , Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-11-2014

Ingrediënten 4 personen


2 el limoensap
2 tl vissaus
1 el fijngesneden muntblaadjes
¼ komkommer, gehalveerd, zaad verwijderd en in piepkleine blokjes
1 blikje John Rode Zalm (213 g), uitgelekt en in stukken (vel en graten evt. verwijderen)
2 stronkjes witlof, 12-16 mooie blaadjes losgehaald
1-2 bosuitjes, in dunne reepjes van ca. 6 cm
2 tl geroosterd sesamzaad



Gevulde witlofblaadjes met Zalm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop een dressing van het limoensap en de vissaus. Meng met een vork de limoendressing, munt en komkommer door de zalm. Verdeel de blaadjes witlof over een schaal en verdeel het zalmmengsel erover. Garneer met een paar reepjes bosui en bestrooi met het sesamzaad.

p.p. ± 30 kcal / 4 g eiwit / 1 g vet (onverzadigd) / 1 g koolhydraten



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top