(Glutenvrij) bananenbrood met paranoten

  • Brood
  • Geplaatst op 07-11-2014
  • (Glutenvrij) bananenbrood met paranoten

    (Glutenvrij) bananenbrood met paranoten

    (Glutenvrij) bananenbrood met paranoten

Lekkere variatie

Deel dit recept

Ingrediënten
3 bananen
175 gr zachte boter
175 gr basterd suiker
225 gr bloem (bijvoorbeeld Schär broodmix B)
snufje zout
2 tl bakpoeder
1/2 tl kaneel
1 losgeklopt ei
125 gr grof gehakte paranoten
100 gr rozijnen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de over voorverwarmen op 180 graden.
Pureer de bananen.
Voeg de boter, suiker toe en mix dit door elkaar.
Doe de bloem, zout, bakpoeder en kaneel erdoor.
daarna het ei, de paranoten en rozijen door het deeg.
Doe het deeg in een ingevette vorm en bak het in ongveer 1,5 uur af.
Stort het brood en laat het afkoelen.
Eetsmakkelijk

Serveertip

De rozijnen en/of noten kan je weglaten, naar wat je zelf lekker vind.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten