Rode ui soep
- Nederlands, Voorgerecht
- 30-60 min.
Een lekkere uien soep,maar dan weer eens anders dan anders.
Ingrediënten 4 recipe.people
4 grote rode uien2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 liter runderbouillon
1 eetlepel tomatenpuree
1 theelepel paprika
1 theelepel thijmblaadjes
stokbrood
brie
geraspte oude kaas
Benodigdheden
ovenBereidingswijze
De uien in ringen snijden en in de olie bakken. Dan de geperste knoflook erbij en 10 minuten op half hoog vuur aanbraden. Tomatenpuree, paprika en thijmblaadjes toevoegen en afblussen met de bouillon. Ca. 20 minuten laten trekken. Stokbrood in vieren delen en opensnijden. Beleggen met de brie en de geraspte kaas en in een voorverwarmde oven op 180 graden C. ca. 8 minuten laten warmen. Alles warm opdienen!
Bron