Rode ui soep

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 30-60 min.

Een lekkere uien soep,maar dan weer eens anders dan anders.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 grote rode uien

teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 liter runderbouillon
1 eetlepel tomatenpuree
1 theelepel paprika
1 theelepel thijmblaadjes
stokbrood
brie
geraspte oude kaas

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven

Bereidingswijze

De uien in ringen snijden en in de olie bakken. Dan de geperste knoflook erbij en 10 minuten op half hoog vuur aanbraden. Tomatenpuree, paprika en thijmblaadjes toevoegen en afblussen met de bouillon. Ca. 20 minuten laten trekken. Stokbrood in vieren delen en opensnijden. Beleggen met de brie en de geraspte kaas en in een voorverwarmde oven op 180 graden C. ca. 8 minuten laten warmen. Alles warm opdienen!

Bron

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Joyce1956 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten