Traktatie banaan met chocolade

  • Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Traktatie banaan met chocolade

    Traktatie banaan met chocolade

    Traktatie banaan met chocolade

  • Traktatie banaan met chocolade

    Traktatie banaan met chocolade

    Traktatie banaan met chocolade

Deze traktatie zal zeker in smaak vallen tijdens Sint Maarten of Halloween! En het leuke is dat je ze heel eenvoudig zelf kunt maken. 

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
3 bananen
100 gram pure chocolade
gekleurde spikkels 
stokjes (bijvoorbeeld cakepop-stokjes of lolly-stokjes)
 
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de bananen. Snijd de uiteinden eraf zodat je uit iedere banaan 4 mooie, rechte, dikke plakken kunt snijden. Verwarm intussen de pure chocolade au bain marie in een pannetje. Laat heel kort afkoelen. Als dit is gedaan, prik je in iedere banaan een stokje. Giet de warme chocoladesaus over de bananen heen. Je kunt de bananen er ook helemaal in onderdompelen. Versier vervolgens met de gekleurde spikkels. Deel ze uit als de saus nog warm is, smullen geblazen!

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Marloes1993 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten