Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. pinksteren: buffetgerecht 7

pinksteren: buffetgerecht 7

Door: kerst_pasen_2

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-06-1999

Ingrediënten


1 teentje knoflook, 25 gr rode basilikum, 25 gr pijnboompitten, 25 gr geraspte parmezaanse kaas, 1/2 dl olijfolie, peper, zout, 3 zakjes mini-mozzarellakaasjes, 1 blikje ansjovisfilets



Bocconcini in pesto

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de knoflook grof. Snijd de basilikum (gewassen en drooggedept) grof. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Hak de knoflook met de basilikum en de pijnboompitten in een Keukenmachine fijn. Schenk in een dun straaltje de olijfolie bij het mengsel in de draaiende machine. breng de pesto op smaak met peper en zout, Schep de pesto door de uitgelekte mozzarellakaasjes en bewaar ze tot gebruik in de koelkast. Laat de ansjovisfilets goed uitlekken en schep ze valk voor het serveren door de gemarineerde kaasjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top