Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. pinksteren: buffetgerecht 6

pinksteren: buffetgerecht 6

Door: kerst_pasen_2

  • Italiaans, Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-06-1999

Ingrediënten


3 el olijfolie, 1/2 el azijn, 1 el fijngehakte dragon, peper, zout, 200 gr groene mini-asperges, 1 pastabouillontablet, 10 plakjes parmaham



Asperge-Hambundeltjes

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop een dressing van de olijfolie, de azijn, de dragon en pepr en zout naar smaak. Snijd het droge uiteinde van de steeltjes van de asperges(heel klein stukje). Kook de asperges 3 minuten in 1 l. water waarin het bouillontablet is opgelost. Giet ze af. Schenk de dressing eroveren laat de asperges in de dressing afkoelen. maak bundeltjes van ong 5 asperges en omwikkel ze elk met een plakje ham.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top