Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. pinksteren: buffetgerecht 5

pinksteren: buffetgerecht 5

Door: kerst_pasen_2

  • Italiaans, Buffet
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 08-06-1999

Ingrediënten


500 gr pomodori(pruimtomaten), 1 el extra viergine olijfolie, zout, 4 el balsamicoazijn, 1/2 el gedroogde thijm, 1/2 el gedroogde oregano



Tomaten uit de oven

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Halveer de tomaten en leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik. Bestrijk ze met olie en bestrooi ze met zout. Druppel er 2 el van de azijn over. Rooster de tomaten ong. 1 1/2 uur in het midden van de oven (voorverwarmd 160 graden) Bestrijk ze regelmatig met balsamicoazijn. Neem ze uit de oven en bestrooi ze met tijm en/of oregano naar keuze. Serveer de tomaten warm of lauwwarm



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top