Pizzarettes met paddestoelen en brie

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.


45 g koolhydraten
455 kcal
23 g vet
16 g eiwit

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels olijfolie
300 gram seizoensmix paddestoelen
2 teentjes knoflook
1 rol vers pizzadeeg met tomatensaus (600 gram, tante Fanny)
150 gram brie
4 takjes tijm
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


    Verwarm de oven voor tot 220 ËšC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de paddenstoelen 2 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. 
    Rol het deeg met het bakpapier af, snijd in 12 stukken en leg deze 1 cm uit elkaar op de bakplaat. Bestrijk ze met de tomatensaus. 
    Schep de paddenstoelen op de pizzettes. Verdeel er de brie over. Ris de blaadjes van de takjes tijm erboven. 4 Bak de pizzettes in de voorverwarmde oven in 15 min. goudbruin en gaar.

Bron

Jumbo Magazine

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Marloes2004 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten