Pizzarettes met paddestoelen en brie
- Italiaans, Borrelhapje
- 20-30 min.
45 g koolhydraten
455 kcal
23 g vet
16 g eiwit
Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels olijfolie300 gram seizoensmix paddestoelen
2 teentjes knoflook
1 rol vers pizzadeeg met tomatensaus (600 gram, tante Fanny)
150 gram brie
4 takjes tijm
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 220 ËšC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de paddenstoelen 2 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min.
Rol het deeg met het bakpapier af, snijd in 12 stukken en leg deze 1 cm uit elkaar op de bakplaat. Bestrijk ze met de tomatensaus.
Schep de paddenstoelen op de pizzettes. Verdeel er de brie over. Ris de blaadjes van de takjes tijm erboven. 4 Bak de pizzettes in de voorverwarmde oven in 15 min. goudbruin en gaar.
Bron
Jumbo Magazine