Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. pinksteren: buffetgerecht 4

pinksteren: buffetgerecht 4

Door: kerst_pasen_2

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-06-1999

Ingrediënten


2 paarse en 2 rode paprika's, 3 teentjes knoflook, 3 el witte wijnazijn, 3 el olijfolie, mespunt suiker, peper en zout, 100 gr zwarte olijven zonder pit, 4 el fijngehakte oregano.



Gebakken paprika met olijven

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de paprika's in dunne repen. Snipper de knoflook. Verhit de olie en bak de paprikarepen met de knoflook al omscheppend 10 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de azijn, suiker, peper en zout toe en laat de paprika's in ong. 7 minuten gaar smoren. Schep de olijven en de oregano erdoor en laat alles afkoelen tot op kamertemperatuur. lekker met puntjes donker meergranenbrood



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top