Halloween cupcakes
- Oostenrijks, Banket
- 60-120 min.
Vandaag, 31 oktober is het Halloween maar natuurlijk kun je het hele weekend van deze heerlijke cakes smullen!
Ingrediënten
Monique van Gemert heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.3 min. · Halloween cupcakesMocht je nog iets willen maken:Benodigdheden...Redvelvet mix ( of je neemt een basis recept cupcakes of een pak van dr oetker)BoterEierenBereid de mix volgens je recept250 ml verse slagroom150 gram verse vruchten.
Ik gebruikte zwarte bes framboos en bramen
Zakje klopfix
Zakje vanillesuiker
Evt naar smaak eetlepel suiker toevoegen
Fondant|marsepein
Uitstekers
Benodigdheden
Uitstekers
werkmat
bakplaat voor muffins/cupcakes
cupcakes houdertjes
mixer
Bereidingswijze
Vulling :
Klop de slagroom langzaam op en voeg tijdens kloppen vanillesuiker en klopfix toe. Klopfix maakt de slagroom wat stijver. Voeg al kloppend je verse vruchten toe en klop totdat slagroom goed is.
Neem de afgekoelde cupcakes snij een ruim *hoedje* ervan af en versier met wat je leuk vind. Neem een lepel en leg een hoeveelheid vulling op je cakeje. Dit gaat niet met spuitzak aangezien hier vruchten doorheen zitten. Neem het hoedje van je cake en leg dit bovenop je vulling. Klaar!
Succes
Serveertip
Je kunt allerlei verse vruchten toevoegen aan deze vulling, maar pas op dat je het niet te nattig maakt. Ook kan je de vulling zo zoet maken als je zelf wil. Ik heb alleen vanillesuiker toegevoegd, verder natuurlijke suiekers van de bramen, frambozen en bessen.