1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Peer met noten crumble

Peer met noten crumble

Door: Joyce1956

Peer met noten crumble
Peer met noten crumble
Peer met noten crumble
Peer met noten crumble
  • Nederlands, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-10-2014

Makkelijk en lekker toetje van peer met kaneel, honing en een crumble met noten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Ingrediënten


2 peren 
Snufje kaneel
2 eetl honing
Slagroom of ijs om er bij te serveren Crumble
50 gr boter 
3 eetl noten (walnoten, hazelnoten etc)
4 eetl suiker
60 gr bloem



Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden. Kneed de boter, suiker en bloem met je vingers tot een kruimelig deeg. Schep de noten er door. Halveer de peren en verwijder het klokhuis. Bestrooi de bovenkant met wat kaneel en bedruip met een beetje honing. Leg de peren in een ovenschaal en schep de crumble er op. Zet de peren ongeveer 20 min in de oven totdat ze lichtbruin kleuren bovenop. Serveer ze lauw met een toef slagroom of een bol ijs.

Bron

Leuke recepten



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Joyce1956
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top