1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Europese keuken
  5. Kastanje champignons met Gorgonzola

Kastanje champignons met Gorgonzola

Door: Lideke1

  • Europees, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-10-2014

Ingrediënten 2 personen


250 gram kastanje champignons
25 gr. Gorgonzola
1 theelepel honing
2 eetlepels olijfoklie
een takje peterselie voor de garnering


Verder heb je nodig


Ovenschaal
serveerschaaltje
snijplank
een mes

Kastanje champignons met Gorgonzola
Kastanje champignons met Gorgonzola

Stevige wind en regen! Dat betekent maar een ding: herfst! wat mij betreft tijd voor een heerlijk voorgerecht met champignons.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden
Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes
Leg de champignons in een met 1 scheutje olijfolie ingevette ovenschaal met de onderkant naar boven.
Vul de champignons met de Gorgonzola.
Druppel in theelepel honing (in totaal, niet per champignon) over de champignons en besprenkel ze met een klein scheutje olie.
Zet de schaal 10 min. in de oven tot de champignons gaar zijn en de Bogonzola goudbruin.
Garneer met een takje peterselie.

Serveertip

Ook lekker na een stevige wandeling met een glas rode wijn!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Lideke1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top