Pasta E Cavolfiore

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-10-2014
  • Pasta E Cavolfiore

    Pasta E Cavolfiore

    Pasta E Cavolfiore

Dankzij Gino's Pastaboek, heb ik alweer een lekker pastagerechtje leren kennen! :)
De pasta die je er bij gebruikt, maakt niet veel uit, zo heb ik nog restjes pasta uit zakjes gebruikt! ;)
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 eetl. Olijfolie
1 grote witte ui, fijngesneden
250 g bloemkool, in kleine roosjes
1 ¾ liter hete bouillon, gemaakt met 3 groentebouillontabletten van goede kwaliteit
300 g middelgrote pastaschelpen (conchiglie), glutenvrij
3 eieren
100 g versgeraspte Parmezaanse kaas
Zout en peper naar smaak
 
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


    Verhit de olie in een grote pan op halfhoog vuur en bak de ui hierin 3-5 minuten tot hij lichtbruin is. Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak ze onder af en toe roeren met een houten lepel 2 minuten mee.
    Schenk de bouillon erbij, draai het vuur laag en laat de bloemkool met het deksel schuin op laag vuur 15 minuten pruttelen.
    Voeg de pasta en wat zout en peper toe. Kook de pasta onafgedekt circa 8 minuten, of tot hij beetgaar is. Roer om de 2 minuten.
    Neem de pan van het vuur. Breek de eieren boven de pan en roer ze 30 seconden erdoor, zodat de bouillon bindt.
    Roer de parmezaan erdoor en serveer de pasta direct.

Bron

Gino’s pasta – 100 verrukkelijke pastagerechten voor elke gelegenheid –

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten