Pastinaak stamppot met gehakt hachee

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-10-2014
  • Pastinaak stamppot met gehakt hachee

    Pastinaak stamppot met gehakt hachee

    Pastinaak stamppot met gehakt hachee

heerlijke herft stamppot

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Pastinaak stampot

500 G pastinaak
600G aardappelen
3 grote winterwortels
2 theel. Fijne mosterd
30 á 50 ml witte wijn azijn ( naar smaak )


Gehakt hachee

500 G gehakt
3 zoute uien
2 blikjes tomaten puree
400 ml Runder boullion
1 kleine theel. Kruidnagel
2 laurier blaadjes


 
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pastinaak stampot.
Kook de pastinaak, wortel en aardappelen gaar. ( snelkook pan is erg handig dan )
Doe de alles in 1 pan samen met de mosterd en de witte wijn azijn en stamp het fijn.
Voeg zout en peper toe na smaak.

Gehakt hachee.
Fruit de gesneden uitjes en voeg het gehakt toe en bak dit rul.
Doe de tomaten puree erbij en bak dit even mee.
voeg daarna de boullion, kruidnagel en laurier erbij en laat die geheel 15 min pruttelen onder af en toe roeren.
 

Bron

weet ik niet meer zeker

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten