1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tapas: Vijgen met geitenkaas en honing

Tapas: Vijgen met geitenkaas en honing

Door: wilmiewillemse

  • Spaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-09-2014

Ingrediënten



2 vijgen
4 plakjes geitenkaas (90 gr)
honing
4 amandelen


Tapas: Vijgen met geitenkaas en honing
Tapas: Vijgen met geitenkaas en honing
Tapas: Vijgen met geitenkaas en honing
Tapas: Vijgen met geitenkaas en honing

Een heerlijk hapje wat je prima kunt serveren bij de tapas. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden mee, denk aan: borrelhapje, amuse, of met een beetje sla eronder als voorgerecht of lunch.
Zo maak je snel een lekker hapje en dat komt goed uit als je veel tapas gerechtjes of borrel hapjes tegelijk wilt maken.

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Halveer de vijgen en leg ze in een Ovenschaal.
Leg er een plakje geitenkaas op.
Doe er een beetje honing en een amandel bovenop.
Zet dit 5 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden (als het kan met grill functie)

Bron

Www.bijzonderesmaken.nl zelf aangepast, gemaakt en eigen foto's genomen.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top