1. Home
  2. Recepten
  3. Zalm
  4. Bagel met roomkaas en zalm

Bagel met roomkaas en zalm

Door: brood

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-09-2014

Ingrediënten 2 personen


2 bagels, pistoletjes of kaiserbroodjes
100 g roomkaas
100 g gerookte zalm, in plakjes
1 eetlepel citroensap
versgemalen zwarte peper
1/2 eetlepel verse dille of bieslook, gehakt


Bagel met roomkaas en zalm
Bagel met roomkaas en zalm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de bagels horizontaal door. Rooster de helften in een broodrooster, onder de grill of in een grillpan. Bestrijk de onderste helft van de bagels met roomkaas en leg de plakjes zalm er losjes op. Sprenkel er wat citroensap over en bestrooi met peper, zout en dille. Dek de bagels af met de andere helften.



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top