Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Brood-appeltaartjes

Brood-appeltaartjes

Door: brood

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-09-2014

Ingrediënten


6 sneetjes witbrood of maïsvloerbrood
50 g zachte boter
4 appels
1 eetlepel custardpoeder
2 eetlepels suiker
2 theelepels kaneelpoeder
50 g rozijnen
6 eenpersoons taartvormpjes (10 cm), ingevet


Brood-appeltaartjes
Brood-appeltaartjes

Brood-appeltaartjes

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en bestrijk ze aan beide kanten dun met boter. Bekleed elk vormpje met een sneetje brood. Bak de taartbodems in de oven in 5 minuten lichtbruin. Schil de appels, snijd ze in kleine stukjes en meng ze met de custard, suiker, kaneel en rozijnen. Schep dit mengsel in de taartbodems en bak de taartjes in de oven in 20-25 minuten gaar.



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top