1. Home
  2. Recepten
  3. Biologische sandwich met paprikapesto en kaas

Biologische sandwich met paprikapesto en kaas

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-09-2014

Ingrediënten 2 personen


4 dikke sneden biologisch (vloer)brood
2 eetlepels biologische olijfolie
2 biologische rode paprika's, in blokjes
2 tenen biologische knoflook, fijngehakt
1-2 theelepels biologische paprikapoeder
1 theelepel biologische tijm
biologische versgemalen zwarte peper
25 g rucola
50 g biologische belegen kaas, in plakken



Biologische sandwich met paprikapesto en kaas
Biologische sandwich met paprikapesto en kaas

Biologische sandwich met paprikapesto en kaas.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in een pan. Schep de paprika, knoflook, paprikapoeder en tijm erdoor. Voeg 2 eetlepels water toe en smoor de paprika afgedekt in 10 minuten zachtjes gaar. Pureer dit mengsel in een hoge kom met een staafmixer en laat het afkoelen.
Bestrijk de sneden brood royaal met de paprikapesto. Verdeel de rucola over twee sneden brood en leg de kaas erop. Leg de andere sneden er met de paprikakant erop. Halveer de sandwiches en leg ze op twee borden.

Bereidingstijd: 15 minuten en 30 minuten afkoelen



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top