Hartige broodtaart met zalm en broccoli

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-09-2014
  • Hartige broodtaart met zalm en broccoli

    Hartige broodtaart met zalm en broccoli

    Hartige broodtaart met zalm en broccoli

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g broccoli, in kleine roosjes
200 g verse zalmfilet
zout
versgemalen peper
1 eetlepel citroensap
6 sneetjes oud wit- of bruinbrood
4 eieren
200 ml crème fraîche
250 ml melk
100 g geraspte belegen kaas
125 g kerstomaatjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de broccoliroosjes in 3-4 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken. Snijd de zalmfilet in blokjes en kruid ze met zout, peper en 1 eetlepel citroensap. Verkruimel het brood met korst in de keukenmachine. Klop in een kom de eieren los met crème fraîche en melk en meng het broodkruim en de kaas erdoor. Verdeel dit mengsel in een ingevette taartvorm van 26 cm en leg de blokjes zalm met de broccoliroosjes en kerstomaatjes erin. Strooi er nog wat zeezout en peper over en bak de taart in de oven in 35 minuten goudbruin en gaar.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten