1. Home
  2. Recepten
  3. Suikerbrood-sandwiches met kaneelroom

Suikerbrood-sandwiches met kaneelroom

Door: brood

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-09-2014

Ingrediënten


1 suikerbrood
250 ml slagroom
2 theelepels kaneelpoeder
2 eetlepels poedersuiker
1 zakje vanillesuiker
(2 eetlepels rum of Grand Marnier)
6 aardbeien of halve abrikoosjes uit blik, in plakjes


Suikerbrood-sandwiches met kaneelroom
Suikerbrood-sandwiches met kaneelroom

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop in een kom de slagroom met kaneel, poedersuiker en vanillesuiker stijf. Doe de room over in een spuitzak met kartelmond. Snijd het suikerbrood in dunne plakjes en rooster ze op de grillplaat ca. 10 cm onder een hete ovengrill in ca. 2-3 minuten mooi goudbruin, keer de sneetjes halverwege. Laat de sneetjes iets afkoelen. Snijd de sneetjes diagonaal door en druppel er wat rum of Grand Marnier op. Spuit op de helft van de driehoekjes een flinke toef kaneelroom. Garneer met plakjes aardbeien of abrikoos en leg de andere suikerbrooddriehoekjes erop. Leg de sandwiches op een schaal en serveer ze direct.



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top