Mini croissantjes met gegrilde kip en pijnboompitten

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-09-2014
  • Mini croissantjes met gegrilde kip en pijnboompitten

    Mini croissantjes met gegrilde kip en pijnboompitten

    Mini croissantjes met gegrilde kip en pijnboompitten

Deel dit recept

Ingrediënten
8 (afbak) minicroissantjes
25 g pijnboompitten
250 g gegrilde kipfilet
3 eetlepels knoflookmayonaise
2 eetlepels verse munt , in dunne reepjes
versgemalen peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de croissantjes in de oven knapperig bruin volgens de aanwijzingen op het pak en laat ze afkoelen tot lauwwarm. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan en laat ze op een bordje afkoelen. Snijd de kipfilet in reepjes. Schep in een kom de kipfilet, mayonaise en munt door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep op het laatste moment ook de pijnboompitten erdoor. Snijd de broodjes open. Schep de kipsalade op de onderste helften en leg de bovenste helften erop.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten