Panini met salami en geitenkaas

  • Panini met salami en geitenkaas

    Panini met salami en geitenkaas

    Panini met salami en geitenkaas

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 panini
75 g zachte geitenkaas
3 plakjes salami
1 vleestomaat, in plakken
1 theelepel gedroogde oregano of rozemarijn
1/2 eetlepel olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de geitenkaas met een vochtig mes in twee of drie plakken. Snijd de panini open en beleg de onderkant met de salami, tomaat en geitenkaas. Strooi er wat oregano of rozemarijn over en leg de andere helft van de panini erop. Bestrijk de buitenkant dun met olijfolie en rooster de panini tussen een contact grill of in een tosti-apparaat goudbruin.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

brood avatar
brood

Doorsturen

Home Recepten