Paasbrood met mascarpone en lemon curd

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-09-2014
  • Paasbrood met mascarpone en lemon curd

    Paasbrood met mascarpone en lemon curd

    Paasbrood met mascarpone en lemon curd

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 sneetje paasbrood
1 volle eetlepel geschaafde amandelen
1/2 zakje vanillesuiker
1/3 bakje mascarpone (à 250 g)
3 eetlepels lemon curd (of citroenmarmelade)
poedersuiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze op een bordje afkoelen. Roer de vanillesuiker door de mascarpone. Bestrijk elk sneetje eerst met 1 eetlepel lemon curd en dan royaal met de mascarpone. Verdeel de rest van de lemon curd en de amandelen erover. Bestrooi de sneetjes tot slot rijkelijk met poedersuiker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten