Echt Mexicaans: Enchilada's en chili con carne

  • Mexicaans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-09-2014
  • Echt Mexicaans: Enchilada's en chili con carne

    Echt Mexicaans: Enchilada's en chili con carne

    Echt Mexicaans: Enchilada's en chili con carne

Typisch Mexicaans! Voor extra pittig, kies een pittige salsasaus in plaats van een milde salsasaus ;)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rode paprika
1 gele paprika
1 el olie
8 tortilla wraps
1 portie chili con carne
150 g gemalen geitenkaas
350 g milde salsa saus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC.Snijd de paprika's in repen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika 6 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Vet de ovenschaal in. Verdeel de paprika en chili con carne over de wraps. Rol de wraps op en leg ze in de ovenschaal. Strooi de kaas erover en bak ca. 15 min. in de oven.
Serveer de enchilada's met de salsasaus.

Bron

Van ah.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten