1. Home
  2. Recepten
  3. Russische keuken
  4. Boeuf stroganoff

Boeuf stroganoff

Door: WalterP

  • Russisch,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 04-09-2014

Ingrediënten 4 personen


750 gr rundvlees
2 TL paprika poeder
4 rode uien in halve ringen
1 TL sambal
2 blikjes tomatensaus
500 ml runder boullion
1 glas witte wijn ( niet te klein glas )
5 champignons
1 EL bloem
 


Boeuf stroganoff
Boeuf stroganoff
Boeuf stroganoff
Boeuf stroganoff

De echte boeuf stroganoff met rijke smaak. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de uien in ringen.
Snij het vlees in niet al te kleine blokken.

Bak het vlees aan en leg het op een bord.

In dezelfde pan de uien een paar minuten aanbakken.
Vlees toevoegen en op hoog vuur warm maken.

Afblussed met de witte wijn.


Voeg alles nu de rest van de ingrediënten BEHALVE de champignons toe.

Laat dit geheel twee en een half uur stoven op laag vuur.

ongeveer 30 minuten voor einde bereidingstijd de champignons in dunne reepjes toevoegen.

Bron

Uit pluskrant, maar nogal aangepast



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van WalterP
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top