Boeuf stroganoff

  • Russisch,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 04-09-2014
  • Boeuf stroganoff

    Boeuf stroganoff

    Boeuf stroganoff

  • Boeuf stroganoff

    Boeuf stroganoff

    Boeuf stroganoff

De echte boeuf stroganoff met rijke smaak. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gr rundvlees
2 TL paprika poeder
4 rode uien in halve ringen
1 TL sambal
2 blikjes tomatensaus
500 ml runder boullion
1 glas witte wijn ( niet te klein glas )
5 champignons
1 EL bloem
 
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de uien in ringen.
Snij het vlees in niet al te kleine blokken.

Bak het vlees aan en leg het op een bord.

In dezelfde pan de uien een paar minuten aanbakken.
Vlees toevoegen en op hoog vuur warm maken.

Afblussed met de witte wijn.


Voeg alles nu de rest van de ingrediënten BEHALVE de champignons toe.

Laat dit geheel twee en een half uur stoven op laag vuur.

ongeveer 30 minuten voor einde bereidingstijd de champignons in dunne reepjes toevoegen.

Bron

Uit pluskrant, maar nogal aangepast

Laatste reacties

ecureuil avatar
ecureuil 04-09-2014

"echt" russische sambal?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten