1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. pinksteren: buffetgerecht 2

pinksteren: buffetgerecht 2

  • Italiaans, Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-06-1999

Ingrediënten


2 aubergines, 6 el bakolie italiaanse kruiden,75 gr rucola, peper uit de molen, ong. 14 plakken rosbief, ong 14 groene olijven zonder pit.



Aubergine-Rosbiefrolletjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de aubergines in 1 cm dikke plakken(ong. 14). bestrijk deze aan 1 kant royaal met olie en rooster ze op de middelstr richel in de oven onder de hete grill lichtbruin. Keer ze en bestrijk ze met olie, rooster ook deze kant lichtbruin. Neem ze uit de oven en laat ze iets afkoelen. Was intussen de rucola en droog de blaadjes, bij voorkeur in een slacentrifuge. Bestrooi de aubergine met gruf gemalen peper. Verdeel de rosbief en de rucola over de plakken aubergine en rol ze op. Steek ze vast met een prikker en steek gelijktijdig een olijf op de rolletjes vast.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top