Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. pinksteren: buffetgerecht 1

pinksteren: buffetgerecht 1

Door: kerst_pasen_2

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-06-1999

Ingrediënten


300 gr schoongemaakte pijlinktvis, 2 teentjes knoflook, 1 rood pepertje, 6 el olijfolie, 1 1/2 el citroensap, 200 gr gepelde gekookte rivierkreeftjes, 5 el fijngehakte peterselie, peper en zout.



Salade alla marinara

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de inktvis zonodig in ringen en laat ze goed uitlekken of dep ze droog met keukenpapier. Snipper de knoflook. Snijd het pepertje in ringetjes. Verhit 2 el van de olie en fruit de knoflook met de peper al omscheppend 2 min. op halfhoog vuur. Voeg de inktvis toe en bak al omscheppend in ong. 2 minuten gaar. neem de pan van het vuur en voeg de rest van de olie en de citroensap toe. Laat de inktvis afkoelen tot op kamertemperatuur en schep de rivierkreeftjes en de peterselie erdoor. Breng de salade op smaak met peper en zout. laat de salade afgedekt met huishoudfolie in de koelkast in ong. 30 minuten op smaak komen



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top