Runderstoof met tutti frutti

  • > 120 min.
  • Geplaatst op 25-08-2014

Omdat het weer herfstachtig werd leek het me lekker een lekker stoofpotje te maken uit de slowcooker.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg runder riblappen
4 rode uien
2 tenen knoflook
1 glas rode wijn
water
150 gr. tutti frutti
1 el oregano
worchestershire saus
zeezout
olie/boter
 
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
slowcooker, maar kan ook in de tajine of braadpan. Alleen zijn de tijden anders.

Bereidingswijze

Pel de uien en snijdt ze in ringen.
Pel de knflook en hak ze fijn
Bestrooi het vlees met oregano en zeezout naar smaak.
Braad het vlees eerst in de koekenpan, verhit boter en olijfolie in de koekenpan en bak het vlees aan beide kanten bruin.
Leg het vlees in de slowcooker die nog niet aan staat.
Bak de uien en knoflook in het braadvocht, voeg nog wat boter toe en doe er de wijn bij, tenslotte de tutti frutti.sprenkel nog wat worchestershire saus over.
Zet de slowcooker aan. Doe alles in de slowcooker en laat 30 minuten op hoge stand warm worden.
Laat 4 uur op de slow stand sudderen.
Evt. het vocht binden.Lekker met linzen en spitskool.

Serveertip

Lekker met groene puy linzen en spitskool.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten