1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Thais kippenbout

Thais kippenbout

Door: deonart

  • Thais, Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 25-08-2014

Ingrediënten 4 personen


1 kippenbout per persoon en elk kippenbout in 4 delen verdeeld
1 volle t Thaise rode curry
2 e zonnebloemolie
olie voor bakken
zout naar smaak


Thais kippenbout
Thais kippenbout

Steranijs, gember en citroengras, kan niet missen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng curry met olie en marineer kip erin voor 2 uur.
2. Bak gaar en knapperig in olie in een koekenpan terwijl je het steeds keren en met marinade bestrijken. (25-30 min.)
3. Indien nodig maak je het verder op smaak met zout

Bron

Kruiden Jonnie Boer



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top