Kantonese kip met bimi

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Kantonese kip met bimi

    Kantonese kip met bimi

    Kantonese kip met bimi

Bimi is de nieuwe broccoli

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g mienestjes
2 tenen knoflook
300 g kipdijfilet
3 el wokolie (AH)
2 tl 5-kruidenpoeder (Verstegen)
½ el honing
4 el oestersaus (AH)
400 g bimi
300 g gesneden witte kool (zak)
50 g gezouten cashewnoten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en
spoel na met koud water. Snijd ondertussen de knoflook fijn
en snijd de kip in stukken.
2. Verhit de olie in een wok en voeg de kip, knoflook, 5
kruidenpoeder en honing toe. Bak 5 min. al omscheppend op
hoog vuur. Voeg de oestersaus, bimi en kool toe en bak 6
min. mee.
3. Voeg de mie toe en verwarm nog 2 min. Bestrooi met de
noten en serveer.

Bron

Allerhande

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

defrens avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten