1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Bimi
  5. Kantonese kip met bimi

Kantonese kip met bimi

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-08-2014

Ingrediënten 4 personen


300 g mienestjes
2 tenen knoflook
300 g kipdijfilet
3 el wokolie (AH)
2 tl 5-kruidenpoeder (Verstegen)
½ el honing
4 el oestersaus (AH)
400 g bimi
300 g gesneden witte kool (zak)
50 g gezouten cashewnoten



Kantonese kip met bimi
Kantonese kip met bimi

Bimi is de nieuwe broccoli

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en
spoel na met koud water. Snijd ondertussen de knoflook fijn
en snijd de kip in stukken.
2. Verhit de olie in een wok en voeg de kip, knoflook, 5
kruidenpoeder en honing toe. Bak 5 min. al omscheppend op
hoog vuur. Voeg de oestersaus, bimi en kool toe en bak 6
min. mee.
3. Voeg de mie toe en verwarm nog 2 min. Bestrooi met de
noten en serveer.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Allerhande



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top