1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Aardappelsalade
  5. Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade

Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade

Door: repas

  • , Voorgerecht
  • Geplaatst op 30-07-2014

Ingrediënten 6 personen


2 plakjes rosbief per bolletje
5 grote aardappelen ( blijft er aardappel salade over is ook zo erg lekker)
Paar takjes tijm
1 thelepel kummel
voor onder ieder bolletje een plakje mager gerookt spek uitgebakken
100 gram mager gerookt spek uitgebakken voor door de aardappelsalade
klein bosje bieslook
Crème Fraîche
Mayonaise
Citroen azijn
Mosterd
Rucola
parmezaanse kaas
pijnboompitten
Balsamico creme
zout en peper


Verder heb je nodig


Pan
plasticfolie
Klein kopje

Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade
Bonbons van Rosbief gevuld met aardappelsalade

Voor een voorgerecht zijn 2 bolletjes genoeg voor een amuse 1
Ik heb me niet helemaal aan het recept gehouden naar eigen smaak eigen inbreng.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen voor de salade met zout, tijm en de kummel gaar.
Snijd de aardappelen in blokjes ( Brunoise)
Meng de aardappelen met de azijn het fijngesneden uitgebakken spek, mosterd,crème Fraîche en de mayonaise.
laat afkoelen.
Voeg de bieslook toe.
Voor de bonbons neem een stuk plastic folie en doe dit in een kopje doe daar de 2 plakken rosbief in, bestrooi met zout en peper.
Maak een bolletje van de salade en doe die op de rosbief in het kopje.
vouw de rosbief dicht en draai van het plastic folie een bolletje ( Bonbons)
Leg de bolletje minimaal 10 minuten in de koeling.
Bak de pijnboompitjes en snijd dunne plakjes parmesan.
Doe wat rucola op een bord doe daar een plakje spek op dan de pijnboompitjes en de parmesan en lag de bonbon daar boven op, garneer met balsamico creme.

Bron

Topkoks voor thuiskoks 2 Eric van Loo



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van repas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top