1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. kersencoulis

kersencoulis

  • Belgisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-07-2014

Ingrediënten 4 personen


2 kopjes kersen, ontpit en doormidden gesneden
1/4 kopje water
3 eetlepels suiker
2 eetlepels citroen


Verder heb je nodig


Mixer en zeef


kersencoulis
kersencoulis
kersencoulis
kersencoulis

Voor op een lepelhapje als aperitief bij foie gras of paté of op ijs bvb, heel lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kersen spoelen, doormidden snijden en ontpitten
de andere ingr toevoegen
5 minuten koken op matig vuur
mixen en zeven = klaar 

Serveertip

Past zowel bij een zout gerecht, als garnituur bij nagerecht en samen met ijs

Bron

Internet en aangepast



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fruittaartje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fruittaartje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top